Entrada destacada

dimecres, 31 de gener del 2018

Rosa d'Abril al Serrat de les Garrigoses.

Tot i no fer gens de fred hem anat al Serrat de les Garrigoses a disfrutar del solet d'hivern. Potser ha estat pels dies que no escalava a Montserrat o potser pels dies que no escalava una via de veritat, però el cert és que avui he tornat a fer el ridícul més espantós, snif snif!!!


La Rosa d'Abril no és una via fàcil però els 6a's del final del L2 i el del L3 els he trobat super xungos (més que no pas el 6c), a la ressenya que us he fet prou els hi he pujat el grau. Així que ja ho sabeu, apretar fort i disfrutar d'aquesta bonica via que no te gens de desperdici excepte el L1 i la feixa. Destacar el L2 en fissura a equipar, atlètica i desplomada. Chapeau!!


Cal dur els friends fins C3, Aliens, cordinos i bagues (si es va just de grau recomanable els tascons o repetir friends). Roca molt bona en general amb algun tram herbós (L1). Descens en dos rapels (50+60) per la Via del Xavi i després per la feixa.


Apa! Fins aviat i ...em sembla que durant una temporadeta haurem de fer més friki i menys paret, jeje!!!

3 comentaris:

Albert ha dit...

El 6a de la 3a tirada és un acudit. Em va semblar més puta de fer que la 2a tirada. A més a més, els espits de la 2a reunió no tenen molt bona pinta...

Parce ha dit...

Si si, totalment d'acord. Encara ara els estic buscant. I si els compares amb els de l'últim llarg (off witch) no tenen res a veure.

Salut Albert.

Unknown ha dit...

Yo la he hecho hoy 22 12 2020
Me a parecido una via buenísima,los grados quizás medio grado más,y lo bueno de la via es que todavia se rompen cantos,no esta sobado 🤣🤣se tiene que escalar 👏👏💪