Entrada destacada

dissabte, 10 de juny del 2017

La Directa Estel a la Roca Gran de Ferrús.

Bona jornada d'escalada avui a la Roca Gran de Ferrús repetint la Directa Estel, feia tants anys que l'havia fet que ja no recordava lo bonica que és (Jul-03) i, si a més a més, hem pogut fer un favor als companys d'escalada doncs doblement agraït.


Clàssica del lloc i practicament l'única que es repeteix. Informació extensa per la xarxa. Només voldria destacar que la variant del L1 és molt millor que el traçat original. Afegir que la part inferior és vertical i atlètica i, la superior més tombada i amable.


Via bastant assegurada amb el material original on ens farà falta el friends fins C2 i els Aliens (tascons opcionals). Algunes reunions s'han de reforçar. Roca molt bona en general i menys un parell de diedres de la part intermitja.


Apa! Fins aviat i l'inici el podem fer per un parell de llocs ... potser el més còmode és des del peu d'un gran pi (la base ja es veu trepitjada).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Parce!!!
Gràcies per dur-nos al Ferrús a la Directa Estel. Via de compromis que vas ressoldre i vam gaudir en tot els sentits, ja que no si regala res.

Parce ha dit...

Siii, però quan ho coneixes ja és una altra història.

Salut companys.