Entrada destacada

dimecres, 8 de març del 2017

La Terra Ferma i l'Esperó Radio Club a les Moles del Pessó.

Mica en mica tornem a fer metres en aquesta primavera avançada que tenim aquests darrers dies. Avui hem anat fins les Moles del Pessó a Collegats on, també de mica en mica, anem sumant vies: primer la Terra Ferma i després l'Esperó Radio Club.


Vies molt boniques totes dues i molt similars, potser la Radio Club una mica més difícil i una mica més xula. Parts inferior verticals i mantingudes i parts superiors més ajagudes. Destacar el L2 de la Radio Club per un mantingut mur de roca perfecta, molt sinuós i d'una bellesa sublim.


Les dues vies estan equipades amb assegurances justes en els trams fàcils i més abundants en els difícils. Nosaltres no hem posat res però pot ser recomanable dur un discret joc de friends. Roca molt bona menys el L1 de la TerraF. i el L4 de la RadioC.


Les reunions de la Terra Ferma tenen una anella i cordinos per poder baixar rapelant, preveure el recanvi d'aquets per si de cas. Possible fer-ho en tres (50, 40, 35). I de la Radio Club podem anar a la dreta per anar a buscar els rapels o pujar caminant fins el cim de les Moles i baixar caminant.


Apa! Fins aviat i afegir que de la Terra Ferma em vam baixar de l'R3 per la pluja (Nov-09).