Entrada destacada

dijous, 13 de febrer del 2014

La Travesia de los Gladiadores i la Via de los Tirillas a la Paret de l'Ós.

Si dimarts ens pelàvem de fred a Montserrat, avui gairebé ens fotem de calor a St. Llorenç de Montgai, i és que aquest temps està ben boig. Hem repetit dues vies a la Paret de l'Ós, primer la curiosa Travesia de los Gladiadores i després la sorprenent Via de los Tirillas.


La primera... doncs és això: una travesia, almenys en els dos primers llargs i part del tercer. Compte amb la multitud de vies que creua sobretot en el L1 i disfruteu del L4 que és molt xulo. Amb lo evident que és, sembla estrany que tardes tant temps en obrir-se, jeje!!


I després el petit bombonet de Los Tirillas que al no esperar-n'he gran cosa, m'ha agradat bastant. A la placa del L1 hi ha els peus perfectament marcats sobre la roca raspallada, així que no us podeu equivocar de gaire. I el L3 surt bé en lliure, més tècnic que no pas atlètic (6b màx).


De material hem passat perfectament amb els tascons (discret però amb algun de petitet), Friends fins C2 i els aliens. Reunions equipades i còmodes, i roca molt bona menys a la franja vermella de mitja paret.


Apa! Fins aviat i com que avui m'han tirat alguna foto, us la penjo. Moltes gràcies, companya!!

2 comentaris:

laura pi ha dit...

Un plaer compartir corda i aquest solet tan agradable, avui sí!!!
Per cert, no et negaré encert a l'hora d'escollir les vies, bones les dues!

Salut, tàpia i alegria

Parce ha dit...

Uf! Sí! Que l'altra dia la vam fotre al pal. Però ja saps que toca tornar-hi.

Alegria, alegria. Sobretot alegria.