Entrada destacada

dijous, 6 de febrer del 2014

La Llotja de Passions a la Proa.

Avui no hem pas encertat l'orientació però com que no feia fred, hem pogut escalar al vessant oest de la Proa de Montserrat sense massa problemes. Hem repetit la Llotja de Passions, una via que em penso que no fa ningú (i no m'extranya).


Dic això perque te uns quants inconvenients que la fan poc comercial. Primer de tot el L1: herbós i poc agradable, amb una bona arrencada d'herbes milloraria moltíssim (no crec que n'hi hagi cap d'especialment valuosa). Segon el L2: tècnic, fi, malparit, obligat al limit per no ser expo, però molt bo. Tercer el L3: tinc el dubte de si hem fet el que tocava o no, ja que la via del costat va molt a tocar, jo crec que les dues vies van pel mateix lloc (i sinó haurem de fer l'altra per saber-ho, jeje!!).


Demanàven portar dos V petites i friend del 3, nosaltres hem passat sense claus (tampoc els duiem) però amb la resta de flotants al complert (alguns potser tampoc els posareu). La roca en general és molt bona però amb l'herba que us he comentat. Ombra durant el matí i descens en rapel per l'Esperó del Vent.


Apa! Fins aviat i afineu la vista que les assegurances costes de veure i de trobar.