Entrada destacada

dimecres, 12 de juny del 2013

Anglada Guillamón a la Sud del Pedraforca.

Ahir me'n vaig endur una clatellada considerable d'una Anglada i avui volia treure'm l'espineta i no estava disposat a tornar a pillar. Així que amb agulletes a tot arreu (incloses les pestanyes) però amb bona companyia, he pujat a la cara sud del Pedraforca a fer l'Anglada Guillamón.


Bonica via que he gaudit molt, potser el L1 és el de més matollar però la resta és prou bo. Fa uns anyets la van restaurar amb un criteri polèmic però amb el permís dels oberturistes (crec recordar) i van redreçar la part inferior que encara n'era més de matollera.


Així, la via està gairebé equipada, anirem posant alguna coseta aquí i allà però més aviat poc.  La restauració consta de parabolts en lloc dels burils, parabolts en lloc de claus dolents (alguna pitonisa), parabolts en els clavaderos més matxacats i algun que altre parabolt més de regal. Amb tant parabolt, han tret alguna xapa (3) però cap d'important.


Apa! Fins aviat i ...L2+L3 i L5+L6 empalmables amb 60m justíiiiiiiiiiissims.

Nota (del 28 Maig de 2015): Acabo de llegir per internet que han tret més xapes de les que jo comento en la piada, algunes d'elles bastant importants, estigueu atents. En desconec més detalls.