Entrada destacada

divendres, 15 de març del 2013

Montrebei. Primeres de l'any.

Doncs si, primeres vies de l'any a Montrebei. Ahir amb més vent que sol i avui al revés. Ahir amb més herba que roca i avui al revés. Ahir més sols que la una i avui al revés, envoltats d'amics i companys.


Ahir vam fer la TapiaJover, i abans he comentat lo de més herba que roca... home! potser he exagerat massa però d'herba en te. És una bona via pel dia d'arribada al lloc on sempre perds part del matí. La via és ràpida i és va trobant força bé. El primer llarg és el més entretingut i difícil (3 passos d'A1) i el penúltim ben bonic.


I avui... avui si, avui he fet una via que fa uns anyets m'era impensable de fer (mil gràcies crack per acompanyar-m'hi). Avui hem fet la Femme Fatale. Viot increïble... de lo millor que he escalat mai. Obert d'una forma acertadíssima (vejam si prenem nota) i, tot i que no he encadenar els setens, la resta ha sortit perfectament (compte que s'ha d'apretar sobre pitons i/o ponts de roca. L'enhorabona als oberturistes.


Per la primera via dur els trastos habituals fins el C4, roca bona menys un tram abans de l'A1 i alguna que altra herbeta aquí i allà. Per la segona, dur els friends (fins C3), aliens i cordinos, roca excepcional menys del segon setè en amunt, i quan dic excepcional és això, excepcional, forats difícils d'imaginar en calcari.




 Apa! Fins aviat i ... presioses les RumbaGirls d'ahir i fortíssimes les que pujaven darrera nostre avui, jeje!!