Entrada destacada

diumenge, 3 de març del 2013

La Placa Base a la Roca Viella.

Després del fred de l'última escalada, avui buscava sol a dojo i temperatura confortable (no calia engreixar més el costipat de campionat que m'en vaig endur de premi). Així que hem anat a Abella de la Conca a disfrutar d'unes boniques vies llargues que hi ha per allí.


Hem repetit la Placa Base, sobre ressenya la més difícil. Bonica via desequipada amb bones possibilitats d'autoprotecció però que s'han de saber trobar enmig d'una placa amb fissuretes i on cal anar ençà i enllà buscant el pas més fàcil, tot i així, graduació bastant regalada.


Nosaltres duiem el trastos habituals però alguns els hem passejat i d'altres són prescindibles, així que amb tascons, friends fins el C1, aliens i bagues ja fareu... sobretot els tascons que queden molt millor que els friends.


Apa! Fins aviat i al bar Edelweis d'Isona trobareu un llibre de piades super nou... fotem-li canya, genteta! que gairebé no hi ha piades.

3 comentaris:

molimolano ha dit...

Vaja, aquesta la tenia arxivada a la carpeta memòria i havia caigut en l'oblid, quin cap, ara m'has fet recordar-la, gràcies!

Parce ha dit...

Doncs per això estem, jeje!! De vegades també m'en feu recordar vosaltres.

Salut Montse.

Unknown ha dit...

nuevo refugio de montana en abella de la conca abrira 1 marzo 2014
despues un ano equipando nuevas zonas desportistas, este ano pondre nuevas vias largas semi equipadas
estamos en frente de la fuente en la plaza principal de abella de la conca
www.facebook.com\abella.climb