Entrada destacada

divendres, 16 de novembre del 2012

La Zoe del Mecanoscrit al Faraó i el Tràfic de Silenci a l'Ag. Zanini.

Fantàstica jornada d'escalada en un indret on feia almenys set anys que no hi anava. El Faraó i les seves agulles properes és dels pocs llocs de Montserrat on encara tens assegurada la tranquilitat, sense escaladors, sense excursionistes i sense els crits d'altres indrets.


Hem fet cordada de tres a la Zoe del Mecanoscrit a la cara est del Faraó i a la Tràfic de Silenci a l'Agulla Zanini, tot i que algú a abandonat el vaixell a mitja via, jeje!!


De la primera destacar l'escalada d'equilibri físic que recorda més a la d'Agulles i, de la segona destacar l'escalada d'equilibri mental que recorda més a les Arestes Brucs de la mateixa regió.


En tots dos casos roca molt bona amb alguna que altra crosteta a la Zoe i algun que altre còdol dubtós al final de la Tràfic. Totes dues equipades, la Zoe restaurada i ben assegurada, i la Tràfic amb espits (petits petits) i molt més a pèl.





Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

L'anella rovellada de l'agulla Zanini
s'aguantarà ha algun lloc més que amb aquests filferros no?
Enhorabona, segur que vau xalar!

Mohawk ha dit...

Buff! La Tràfic de Silenci té el segell Ballart... jo vaig "vibrar" força :P :P

Parce ha dit...

L'anella... jejeje!! No vegis la cara que s'em va quedar quan em pensava que havíem de rapelar d'allò. Tranquil hi ha una reunió de dos espits amb maillons.

Mohawk, com va el genoll? vejam si podem tornar a vibrar plegats. Aquesta ja la tenim feta, jeje!!

Cuideu-vos companys.