Entrada destacada

dijous, 2 de febrer del 2012

15 anys de... la Dinastia a Canalda.

Com si de l'enamorada d'un enamorat és tractés, feia massa dies que no escalavem a Canalda i ja la trobavem a faltar. Teníem que seguir col.leccionant vies, i fa 15 anys li va tocar el torn a la Dinastia, a la bonica i assequible Dinastia.


Des de llavors l'he repetit dues vegades més (Jul-02 i Jun-10), disfrutant cada vegada més de les panxes canalderes però sense poder alliberar l'Ae del L2, mecatxis!!! La sortida de l'R4 és una mica punyetera i no s'ha d'anar on sembla que s'hagi d'anar (i fins aquí puc llegir, jeje!!). Per la resta, cap problema per ser una via canaldera.



Apa! Fins aviat i compte amb l'últim llarg que és de la Falcon i no té res a veure, ok?.

Nota (del 30 de Març de 2016): Torno a repetir aquesta via per quart cop i sense poder alliberar l'Ae del L2 (ja ho dono per inútil, snif snif!!) i trobant més de 6a+ la sortida de l'R4, més aviat 6b (quan tingui un ratet refaré la ressenya).



Per la resta tot segueix igual i al seu lloc. Dir que a la baixada ens han vingut a veure els Agents Rurals per dir-nos que Canalda està en regulació per rapinyaires en aquesta època de l'any, així que una altra paret que durant l'hivern i primavera no s'hi podrà escalar (batua radell!!!).

4 comentaris:

jortx ha dit...

L'últim llarg de la Falcon Crest és genial, però l'escapatòria de la R5 de la Dinastia també amaga secrets interessants!

Per cert, que l'Ae del L2 tampoc el vaig ensumar...

Parce ha dit...

Si, ja ho vaig veure ja, jeje!!

L'Ae el vam lluitar en l'última repetició i crec recordar que flanquejant per sota i després pujant sortia, però molt difícil i no valia la pena.

Apa! Crack. Ens veiem.

JAUME ORS ha dit...

Encara no he escalat a Canalda i és un llóc que tinc ganes. Felecitatas pel blog.

Parce ha dit...

Ei Jaume. Doncs és molt bonic però amb una escalada poc habitual on costa entrar-hi en joc. El dia que toca vaig pensant informació de les vies que hi he fet. Tu mateix podràs triar i remenar, i si vols quelcom més... doncs a escriure, jeje!!

Gràcies, benvingut i fins aviat.